YALOVA / ÇINARCIK - Çınarcık Ortaokulu

112 Acil Tanıtım Filmi

Kas

Atamı'zı Saygı ve Özlemle Anıyoruz.

Mrt

2019-2020 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI OKUL SPORLARI ORYANTRİNG BRANŞINDA ÖĞRENCİLERİMİZ MADALYALARI TOPLADI. KÜÇÜK KIZLAR KATEGORİSİNDE YALOVA İL 2.ciliğini ALAN KIZLARIMIZ BİZLERİ GURURLANDIRDI. AYRICA YILDIZ KIZLAR KATEGORİSİNDE BİREYSELDE 1. VE 2. OLAN EZGİ ER VE MEDİNE BOLAT 'ı GÖNÜLDEN KUTLUYOR BAŞARILARININ DEVAMINI DİLİYORUZ.

Şbt

2019-2020 YALOVA İLİ BOCCE KÜÇÜK ERKEKLER MÜSABAKALARINDA OKULUMUZU BAŞARIYLA TEMSİL EDEN ÖĞRENCİLERİMİZ İL 2. CİSİ OLARAK BİZİ GURURLANDIRDI. ÖĞRENCİLERİMİZİ VE BEDEN EĞİTİMİ ÖĞRETMENİMİZ HATİCE ERSÖZ'Ü TEBRİK EDERİZ.

Ara

Okulumuzda 7,6 şiddetinde olası bir depreme karşı tatbikat yapılarak öğrenci ve personelimiz tahliye edilmiştir.

Kas

"10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü ve Atatürk Haftası" etkinlikleri kapsamında , saat  09.05'te Atatürk Anıtı önünde düzenlenen çelenk sunma merasiminin ardından Gülkent İlk-Ortaokulu Konferans Salonu'nda anma programı gerçekleştirildi.

Çınarcık Ortaokulu tarafından hazırlanan anma programı, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'mızın okunması ile başladı. Günün anlam ve önemine dair yapılan konuşmanın ardından, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün askeri dehası ve devlet adamlığının yanı sıra çok da bilinmeyen yönlerine ışık tutan sinevizyon gösterimi eşliğinde okulumuz öğrencilerinin sunumu gerçekleşti. Okulumuz öğrencilerinin oynadıkları tiyatro, okunan ağıt tarzı şir, oratoryo ve meşaleler eşliğinde sunulan gösteri; salondaki nice izleyiciyi hem duygulandırdı hem de ağlattı. Programın akabinde anma programının hazırlanmasında emeği geçen öğretmen ve öğrenciler Çınarcık Kaymakamımız Sayı Soner KIRLI ve Çınarcık Belediye Başkanımız Sayın Numan SOYER tarafından tebrik edildi.

Bu anma törenini büyük fedakarlıklarla hazırlayan değerli öğretmen ve öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

Eyl

Milli Eğitim Bakanlığına bağlı örgün ve yaygın eğitim kurumlarının temizlik ve hijyen konusunda teşvik edilmesi okul sağlığının daha iyi düzeye çıkarılması ,yaşam kalitesinin yükseltilmesi ve yeterli eğitim almış sağlıklı nesillerin yetişmesi amacıyla Milli Eğitim Bakanlığı ve Sağlık Bakanlığı arasında imzalanan protokol gereği İl Sağlık Müdürlüğü ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü denetim elemanlarınca yapılan denetimde okulumuz BEYAZ BAYRAK almaya hak kazandı.

Haz

2018-2019 Eğitim-Öğretim yılı ikinci döneminde Milli Eğitim Bakanlığı Bilişim Ağı 'EBA' yı Yalova genelinde en etkin kullanan okullardan olduk. İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Ali TOSUN bir kez daha bu başarımızı ödüllendirerek okul müdürümüz Coşkun PAMUKÇU 'ya plaket takdim etti.

May

Genç beyinleri düşünmeye, gözlem yapmaya, soru sormaya, merak ettiklerini araştırmaya ve araştırmalarını ürüne dönüştürme yönelik düzenlenen TÜBİTAK bilim fuarına ilgi oldukça fazlaydı.Okulumuz öğrencilerinin araştırma ve tasarımları neticesinde sergilenen projeler, çalışmaları görmeye gelenlerin hayran bakışları arasında sunuldu. Toplam 30 projeyle okulumuzu en iyi şekilde temsil eden öğretmen ve öğrencilerimizi bir kez daha kutluyoruz.

Mrt

12 Mart İstiklal Marşı´nın Kabulü ve Mehmet Akif ERSOY ´u Anma Programına Tüm Halkımız Davetlidir.

Şbt

BU YIL ETKİLİ ÇALIŞMALARLA BAŞARILARI PEŞ PEŞE YAKALAYAN OKULUMUZ HAK ETTİĞİ  EBA BİRİNCİLİK  ÖDÜLÜNÜ ALDI. EKİP RUHUYLA ÇALIŞMANIN NE KADAR ÖNEMLİ OLDUĞUNU KANITLAMIŞ OLDU.EBA KULLANIMINDA YALOVA GENELİNDEKİ TÜM OKULLARA FARK ATARAK 1. OLDU. BU BÜYÜK BAŞARIDA EMEĞİ GEÇEN TÜM ÖĞRETMEN VE ÖĞRENCİLERİMİZE TEŞEKKÜR EDERİZ.