YALOVA / ÇINARCIK - Çınarcık Ortaokulu

Çınarcık Ortaokulu

Hasanbaba Mahallesi Hasanbaba Caddesi No 58 ÇINARCIK / YALOVA
Vizyon
Öğrencilerimize sadece öğreten değil onları yaşama hazırlayan, gelişme ve yenilenmeyi devamlı yaşayan, öğrencilerimizin başarı ve kalite düzeyi ile Türkiye´nin önde gelen okulları arasında örnek ve öncü bir okul olmak.
Misyon
Atatürk´çü düşüncenin ışığı altında; kendisine ve ülkesine sorumlu, gelişimini çağın gelişmişlik düzeyi ile sınırlandırmayan, düşüncelerini özgürce ifade edebilen; dürüst, paylaşımcı, kendisine güvenen, mutlu, çevreye duyarlı, barışçı gençler yetiştirmek.
Başarılar
1. 2012 - 2013 SBS sınavına 13 öğrencimiz girmiş olup 5 öğrencimiz Anadolu lisesini 2 öğrencimizde Anadolu meslek lisesini kazanmıştır. 2. 2013 - 2014 TEOG sınavlarına 10 öğrencimiz girmiştir. 6 öğrencimiz Anadolu Lisesini 4 öğrencimiz ise Mesleki Anadolu Lisesini kazanmıştır. 3. 2014 - 2015 TEOG sınavlarına 13 öğrencimiz girmiştir. 1 öğrencimiz Sosyal Bilimler Lisesini, 8 öğrencimiz Anadolu Lisesini 4 öğrencimiz ise Mesleki Anadolu Lisesini kazanmıştır. 4. 2015 - 2016 TEOG sınavlarına 13 öğrencimiz girmiştir. 1 öğrencimiz Sosyal Bilimler Lisesini, 7 öğrencimiz Anadolu Lisesini 5 öğrencimiz ise Mesleki Anadolu Lisesini kazanmıştır.
Okulumuzda Yabancı Dil olarak sadece İngilizce dersi okutulmaktadır.
İlçe Merkezinden Çalıca-Atakent dolmuş güzergahında bulunmaktadır.
Servis Bilgisi
Velilerin kendi imkanlarıyla anlaştığı ve taşıma yaptırdığı 3 servis bulunmaktadır.
İlçe Merkezi
İlçe Merkezinde bulunmakta / İl Merkezine uzaklık 16 km uzaklıktadır.
Sportif Etkinlikler
Okulumuzda 1. Oryantiring 2. Okçuluk 3. Dart 4. Atletizim 5. Güreş spor dallarında çalışmalar yapılmaktadır.